Az Infinite Dreams - ezt az eredetileg 2005-ös játékot - valószínűleg már sokkal korábban is átírhatta volna az új Symbian rendszerre, de csak mostanra érzeték úgy hogy már van ehhez elég érintőkijelzős Symbian készülék, és lesz piac, akinek eltudják adni.


Ez utóbbival azért lehetne nyitottabb a cég hiszen a játék jelenleg csak az OVI store-ból érhető el. De szerencsére ott találunk egy demó változatot is, amiben az első pályát próbálhatjuk ki, így nem kell vakon kiadnunk az 5 Eurót a teljes verzióért.
De az azért szerintem vicces, hogy a cég saját weboldaláról sem lehet megvenni ezt a változatot.


A játékélmény szerencsére változatlanul jó, az irányítást és a megjelenést az iPhone-os változathoz tudnám hasonlítani, tehát maradt a 4:3-os képarány, csak toltak köré egy szép keretet. Jelen esetben még felül is van egy fekete sáv, mert az új Symbian készülékek ugye extra széles képaránnyal rendelkeznek.
Külön érdekesség, hogy ez az egyetlen verzió, ami támogatja a mozgásérzékelős irányítást. Még az iPhone-os változatot sem lehet a mozgással vezérelni.

Reméljük, hogy hamarosan a többi kiváló játékukat is átportolják az új rendszerre.
Készítettem is gyorsan egy videót:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr901448882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása