Mirrors Edge

 2009.12.02. 16:49

Úgy látszik a másik mamut játékgyártó cégnél sem alszanak. Az EA games-nél most az egyik konzolos/PC-s játékukat hegesztik át iPhone-ra.

A techline.hu ezt írta a játék történetéről:

A Mirrors Edge története, a „futárok” köré épül: persze ne a mindennap látható motoros futárokra gondoljunk: a játékban megjelenített világ egy diktatórikus rendőrállamszerűség, és ebben az elnyomott rendszerben a szabadság hírnökei, a cenzúrázatlan hírek és információk hozói és vivői az úgynevezett futárok („runners”). Ezek a futárok akrobatikus és agyontetovált fiatalok, akik a felhőkarcolók háztetőin, a rendőrök szeme elől rejtve szállítják az információkat és csomagokat, mindezt persze elképesztően nyaktörő és látványos útvonalakon – hiszen a város „felett” nem vezet igazi út.
 
 
 
Az eredeti játék egy FPS-volt, és épp ettől volt szokatlan, és megnyerő. Itt viszont úgy néz ki, hogy dinamikus külső nézetet kapunk.
Hát, majd meglátjuk milyen lesz, ha a hangulatot visszaadja akkor végül is mindegy milyen nézetből ugráltatjuk a főhősünket.

Megjelenés január környékén.
 
Aki esetleg lemaradt volna az eredeti játák promó videójáról az itt megtenkintheti (HD és teljesképernyő erősen ajánlott):
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr641569127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása