A Palm robbant Januárban?

 2009.12.29. 16:16

Lassan egy Palm tulajdonos szerkesztőre is szükségünk lesz. Jelentkező? :)
Engedjétek meg, hogy szó szerint idézzek mobilarena.hu oladalról:

Habár a Mojo SDK nem teszi lehetővé a Palm Pré OpenGL ES 2.0 kompatibilis grafikus processzorának elérést, az alant látható videó tanúsága szerint a készülék minden gond nélkül képes a Need for Speed Undercover akadásmentes futtatására is. Pletykák szerint a Palm a közelgő CES alkalmával mutatja be az új, natív alkalmazások készítésére is alkalmas fejlesztőkészletét, valamint a feltuningolt Pré+ és Pixi+ készülékeket is. A Palm sokáig elzárkózott a natív webOS alkalmazások fejlesztésétől, hiszen a szabványos HTML és JavaSript alapú szoftverek fejlesztése és tesztelése is sokkal egyszerűbb feladat, ám fejlett grafikájú alkalmazások és játékok fejlesztése ezen eszközökkel szinte lehetetlen.
A videóért katt a továbbra:

Annyit fűznék hozzá, hogy még szép, hogy akadásmenetesen futtatja, hisz az eredeti iPhone, gyengébb procival rendelkezett és a grafikus mag is csak OpenGL ES 1.0 kompatibilis volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr241630653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása