Skater Nation (Hír)

 2009.11.23. 07:46

Mára már szinte nem maradt olyan játéktípus amit ne használhatnánk iPhone-on. Egy profi gördeszkás játék viszont mindeddig hiányzott a palettáról. A piaci rést ismét a Gameloft töltötte ki.

A játék egy hatalmas nyílt városi terepen játszódik, ami látvány ügyileg leginkább San Fancisco utcáira hasonlít. A program a megjelenítéshez ugyan azt a grafikai motort (engine) használja mint a Ganstar 3D, de összességében szebb látványt nyújt. Ha a játék be van töltve és gyorsan akarunk helyszínt váltani, akkor nem kell feltétlenül keresztülgurulnunk a városon, hanem a menüből kiválaszthatjuk a kívánt helyszínt, és a program egyből a kiválasztott helyre visz. Eközben nem mutat töltőképernyőt, a helyváltoztatás azonnali.

 

A konzolos Skate-hez hasonlóan, itt lehetőségünk van az utolsó 3-4 percet visszatekerni és elmenteni videóként, vagy egyből tölthetjük Youtube-ra.

 

A karrier módban a városban található többi deszkástól kapjuk a feladatokat, összesen 36 kihívás vár ránk. Eközben 30 apróságot oldhatunk fel, például kaphatunk új gördeszkát, vagy kerék szettet. Minden egyes eszközzel tovább fejlődik a karakter, egyre ügyesebb és gyorsabb lesz, sőt még az ugrás magasságát is befolyásolják.

A játék várhatólag még az ünnepek előtt a „boltokba kerül”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr801544077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netesjatekok 2009.11.29. 16:25:01

Wow kiraly jatek most sikerult telepiteni meg minden. Koszi
www.netesjatekok.hu/
süti beállítások módosítása