Hamarosan érkezik a N.O.V.A.

 2009.12.01. 07:56

Tudom, lassan már joggal mondhatjátok hogy nevezzük át Gameloft blogra az egész oldalt, de hát mit lehet tenni, ha egyszer ők szállítják a minőségi játékokat?!

Bár már a Sandstorm idején bejelentették, hogy sokat dolgoztak az új FPS engine-en, hogy más játékokhoz is felhasználhassák, de arra nem gondoltam hogy a saját ötleteiken kívül a koppintást is megengedik maguknak. A pocketgamer.com cikkének alcíme jellemzi legjobban az egészet:
„You say N.O.V.A. We say H.A.L.O.”

Bár én csak unalomból játszottam végig a Halo3-at (tehát a sztori nem érdekelt, csak darálás), úgyhogy csak a látványról tudok nyilatkozni, de az nagyon hasonló. A Single Player részben 12 pályát kapunk, amin 5 fegyver segítségével küzdhetünk végig. Persze lesz Multiplayer is, Deathmatch-en és Team Deathmatch-en is mókázhatunk WiFi vagy Bluetooth kapcsolat segítségével. A fejlesztő azt nyilatkozta hogy még idén hozzájuthatunk a játékhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr191565221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.12.01. 13:25:31

Még lenne hozzáfűznivalóm de nagyon magánvélemény ezért nem írtam a bejegyzéshez:

Vicces, hogy nem az Microsoft fejlesztett Halo-t a saját hordozható kütyüjükre a ZuneHD-ra. Pedig erő van abban is bőségesen. Ekkora ziccert kihagyni...
Pedig biztosan megdobná az eladásokat. Sőt, igazság szerinte a Xbox Live Arcade játékok nagy részét simát át lehetett volna írni a kis gépre. Bár lehet hogy egyszer valaki Redmond-ban is megvilágosodik. És a bejön, akkor az mindkettőnek húzóág lehet.

Most szakadjunk el a a Halo-tól, mert nyilván, ezt nem akarná ilyen grafikával senki sem tolni az Xbox-án. Viszont nem grafika igényes pl: ügyességi játékok, összekapcsolása érdekes dolog lenne. Akár ugyan azt is játszhatnánk, mindkét gépen. Egy netkapcsolattal megspékelve pedig, mindig ott folyathatnánk a játékot ahol a legutóbb abbahagytuk, mindegy hogy mit nyomkodunk.
Merthát otthon csak jobb a (HD)TV-n játszani ügyességi játékot mint egy kis kijelzőn. Még ha egy iPhone akkor is.
süti beállítások módosítása