A RockstarGames, GTA szériájának a Nintendo DS-re készült változata nem aratott nagy sikert, persze ehhez az is hozzájárult, hogy a DS tulajok talán nem is szeretik az ilyen játékokat.

De a Rockstar gondolt egy nagyot és bejelentette, hogy Sony PSP-n is meg fog jelenni a játék, majd egy hétre rá bejelentették az iPhone változatot is. Ez utóbbiról azóta sem hallani, viszont a PSP-s verzió nemrég megjelent, így most már a fejlesztők nyugodtan rácuppanhatnak az almás változatra.



A Rockstar szerint még idén megkapjuk a játékot, amire szerintem is minden esély megvan. Én azért örülnék neki, ha az eredeti Nintendo DS grafikai szinttel kiadnák más telefonokra is. Azt biztosan tudom, hogy a Symbian társadalom jó ideje vágyik egy igaz GTA-ra.




 

A képek és a videók a PSP verzióhoz tartoznak, de grafika ügyileg nekünk is ilyesmire kell számítanunk.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr871474032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjuver 2009.10.26. 21:32:24

"""A szimbian társadalom""": ez gyönyörű volt ;) Ez a gta-s grafika szerintem nem annyira pro, hogy a szimbisek ne tudják megjeleníteni. Tudom hogy egy iphonhoz vagy psphez képest elég behatároltak a lehetőségek, de amilyen játékokat néha kidobnak n-gagere.. Szóval látszik, hogy képesek lennének a szimbi telók hozni egy elég jó szintet, csak nem tudom, hogy piacilag mennyire érdeke egy rocksztárnak, hogy meg is valósítson valamit.

ifjuver 2009.10.26. 21:34:37

(mert az biztos, hogy iphonra érdemes ilyesmit csinálni, már csak a jól kiépült appstore miatt is, aminek gondolom mára elég sok látogatója van, míg a szimbiannál sokkal több a nem épp szabályosan letöltők száma.. lásd: én:)

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.10.31. 18:08:47

@ifjuver: De, sajnos ez a grafika annyira PRO, hogy a Symbian kütyük nem tudnák szaggatás-mentesen futtatni. Sokan megtámadnak emiatt, de ez én véleményem az, hogy a Symabian rendszer a Symabian 9-óta le van cseszve. Azt a kis erőforrást amit a kütyükbe raknak, azt fel is használja a rendszer (tisztelet a kivételes erőgépeknek (N95, N82)) Az új érintős kütyükben, egy pörgős 2D-s játékra sincs elég kraft, nemhogy ilyesmire.
süti beállítások módosítása