NFS-Shift-kostoló

 2009.08.30. 01:01

Sziasztok!

 

Ma írok nektek egy kis előzetest a nemsokára megjelenő NFS Shiftről:)

Mivel a játék még nem igazán jelent meg,csak valami érdekes verzióhoz jutottam amiben nem volt rendes nyelv,(se német,se angol…most ha azt mondom se magyar az nyilván nem fog senkit meglepni) így csak egy kis előzetest kaptok. De senki ne pánikoljon/essen kétségbe nem lesz semmi vész jön majd a rendes teszt is:)Nos mivel keveset tudok írni ezért kompenzálok-kaptok  sok sok sok technikai infót a játékról:) (kit érdekel?)ugye. Szal inkább képeket.(A cikkhez:Sajnos ami a szerkesztőben tökéletesen mutat az az oldalra kitéve rendezetlen.Ezzel sajna nem tudok mit kezdeni, ezért ilyen)

 

 

 

No de ami lejött a „cseh verzióból”:

1)A játék kevesebb mint  1mega,javás cucc

2)Sajnos a játék nem támogatja a LANDSCAPE üzemmódot,az viszont dicséretes hogy ha elfordítjuk a telefont (N95) habár nem fordul el a kép,de nem is esik szét mint a legtöbb javás játéknál,hanem kiírja hogy nem támogatott a landscape üzemmód. Az az érdekes hogy ezt angolul adja tudtunkra (ezek után elgondolkozom azon hogy a telefon vagy a játék)

3)Az irányítás baráti,no persze ne várjunk el GT szintű kezelést,ez egy Árkád játék

4)Van egy kis probléma a cuccal. Hogy mi? Nos igen, a SHIFT már nem a szokásos árkád NFS, hanem szimulátor. Én azon a véleményen vagyok hogy egy NFS ne akarjon szimulátor lenni mert abból olyan katasztrofálisan nagy kaki és üzleti bukta lesz,mint volt a ProStreetnél. Szerencsére a telefonos verziónál tojtak erre az új hülyeségre, és bár versenypályákon vagyunk az irányítás árkádos.

5)Az első „kupában” 4 helyszín van

6)a futamokat csillagokkal osztályozza (és persze pénzzel honorálja)

7)játékmódból elég sok van de az angol verzióig erről nem írok:)

8)A grafika szerintem nagyon jó,engem kellemesen meglepett

És most jöjjenek a képek és az autók (és az árak)

Mitsubishi Lancer EVO X – ez az alap autó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nissan 370Z – 45,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodge Viper SRT 10 -60,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW M3 GT2 – 68,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nissan GT-R (R35) –skyline- 80,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lamborghini Gallardo LP560-4 – 87,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ford GT-120,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagani Zonda F – 126,000$

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verseny közben:

Címkék: z nfs kostoló shift z3 z o z ó

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr471347574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.08.31. 15:21:45

Én imádtam a Pro Street-et X360-on. Én nemtudom mi volt a jónép baja vele. Szerintem már csak reflex szerűen fikázták, ez bebizonyosodott az undercover-nél is. Mert a jónép azt mondta hogy a most wanted vonal még bejött nekik, erre meg kapták a most wanted2-t, undercover néven. Aztán meg mi történek, megint mindenki sír.
Én várom a Shift-et, nagyon.

Z o z ó 2009.08.31. 16:18:58

Nekem a Prostreet nem jött be de csak azért mert rázta a képernyőt 80felett és ez nagyon idegesített.(PS3)Ha ezt megtudnád mondani hogy lehet kikapcsolni annak örülnék:D A carbon nagyon szerettem (ps2-ön,PC-n,PS3-on vittem végig...és lehet telón is belevágok:) ),az Undercovert meg még annál is jobban,unokatesómnak is megvettem (még nem tud róla psszt) én jól elszórakoztam vele.

ifjuver 2009.09.01. 22:48:49

Hát mit mondhatnék. amikor a képekre ránéztem, majdnem elhánytam magam. Plusz a kocsikból már megint jó kevés van.
Aztáááán, megnéztem ezt a videót.
www.youtube.com/watch?v=Q3HmwmyG6Aw

Ajánlom mindenkinek, mert utána már imádni fogja mindenki.
1. folyamatos.
2. jobb mint a régi
3. rendes textúrák. (na jó, amikor sok van, akkor viszont belassul a game)
4. aszfalt 4 bekaphatod :))) mekkora lol, hogy egy java játék komolyabb mint az az n-gages szar. Szerintem ha ezt kidobnák n-gagere, meglenne a siker.
Mondjuk így is eltolhatják, emlékszem h. az undercover javában szenzáció volt, engédzsre viszont kevés, pedig egész jó grafója volt.
Így ránézésre az utak is jobbak valamivel, nem olyan szűkösek.

Amúgy nektek mintha nem az lenne meg, ami a videón van. Komolyan, nézzétek meg!!

Ja, meg akkor összeszorult kicsit a szívem, amikor, a pc-s nfs shiftről volt egy vidi: 5 percen keresztül mutatták be, hogy milyen kocsik vannak a játékban, úgyhogy kb mindegyik 5 másodpercig tartott... Évtizedes különbségek.

Z o z ó 2009.09.01. 22:57:20

ugyanaz:)De a képlopó szoft se tökéletes,lett egy csomó kuka kép:(De sztem ígyis szép.

ifjuver 2009.09.02. 01:45:19

Nekem egyébként úgy tűnik, hogy ugyanabba a kakiba lépett az ea, amibe már jónéhányx beletrappolt: miért nem tudnak végre olyan pályákat csinálni, amik egyediek? Mert ha jól sejtem, megint úgyvan, hogy van ipari, meg vidéki, meg nem tudom milyen terület, és akkor ezekből néhány: ehelyett lehetne összesen 10 pálya, amiken viszont egyedi tereptárgyak találhatóak.
Ott van példának az asphalt sorozat, amit bár elég gagyinak tartok, mégiscsak valós városokkal próbálkozik be. Ez azért is jó, mert mindig van a pályának egy témája: pl oroszban esik a hó, csúszik az út, megvan a domináns színvilág, szóval ilyesmik.

Ez a valóságosság hiány az nfs igazi hibája, ami miatt uncsi lesz egy idő után.. Szerintem, de mindjárt kipróbálom ruszki nyelven, hátha az megdobja az élményt. Dabaj dabaj, lehet hogy orosz terroristák kénének.

Amúgy azt megtudja valaki mondani, hogy miért mindig ilyen ősszláv nyelveken jönnek ki először a gamék? A maffia keze van a dologban?

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.09.03. 12:38:40

@ifjuver: shift mobile videóhoz:
Még szép hogy folyamatos. Egy SE telcsin melyik java 3D nem az?!

ifjuver 2009.09.03. 16:37:44

Úgy érted nokián nem lesz ilyen pöpec? mit tud az se amit a nok nem?

Z o z ó 2009.09.03. 17:58:50

@ifjuver: De:)Csak a sony ericssonon olyan mosott a kép.Mint a PS3on a PS1es játékok ha bekapcsolod a smooth on PS1 games funkciót:)

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.09.12. 19:54:30

Na, gyerekek, én azt mondom X360on kormánnyal isteni a Shift! Nekem nagyon bejön!

ifjuver 2009.09.18. 19:01:08

mobilefan: mobil simán elveri a boxodat :))
amúgy nekem ez most nagy csalódás volt, az undercover sokkal de sokkal hangulatosabb volt. Ezvan.. remélem szimbis verzió jobb lesz.
süti beállítások módosítása