Earthworm Jim (by Gameloft)

 2009.08.18. 17:54

A Gameloft egy új játékot jelentett be,a neve Earthworm Jim.

 

 

 

 

Magyarra fordítva a Földigiliszta Imrét mondanám tükörfordítással... A név is elég komikus,és a játék is az lesz. Több embernek is ismerős lehet a játék neve,mert már több konzolra is kijött ilyen játék.

Nézzük mit tudunk róla:

 

A Gameloft ,amely a letölthető videó játékok kiadói és fejlesztői között is az élen jár/járt,tegnap egy új játékot jelentett be az Inerplay-el közreműködve. A játék egy közkedvelt fuss és lőj játék lesz,szerintem olyasmi,mint a Jazz Jack Rabbit,de itt egy nyúl helyett egy földigilisztát kell terelgetnünk... Érdekes ötlet,reméljük a játék nem lesz ócska... A főhősünk,mert az, egy szuperruhába van öltöztetve,és ebben harcol az gonosz ellen. A játék megjelenik Mobilra,wii-re, PlayStation-re és még Xbox-ra is.

"Maximálisan meg vagyunk elégedve a partnerünkkel (Interplay),hogy az Earthworm Jim nevű játékot több platformra adják ki." -mondta Gonzague de Vallios,a Gamloft vezető-igazgatója.

" A játék a maga humorával és stílusával egy jó döntés lehet a ma játékosainak,akik kiváló játékokat várnak ami vicces és egyszerű is egyben. Már nagyon várjuk a játék megjelenését.  Earthworm Jim emberek millióit fogja megbabonázni világszerte,és büszkék vagyunk arra,hogy a világ legjobb fejlesztőit sikerült munkába állítanunk. Ezt a játékot egy új közönségnek csináljuk! "- mondta Harve Caen az Inerplay-től.

Ezáltal a Gameoft kreativitása kiegészült az Interplay tudásával,ami egy innovatív játékot fog eredményezni. 

Kíváncsian várjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr181320132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjuver 2009.08.18. 19:28:43

Több embernek ismerős lehet??? Ősrégi, szuper giga ismert játék! Egyébként az eredeti pc-s verziót simán portolhatnák, olyan egyszerű (de szép) a grafikája. A régi egyébként valóban hasonlított a jazz jackrabbitra, annyi különbség van, hogy ez sokkal kreatívabb megoldásokat kíván a gémerektől.

.MM. 2009.08.23. 12:51:26

Én nem ismerem ezt a játékot,sőt még nem is hallottam róla előtte...:D (én inkább Fifáztam...:D) de a Jazz Jack Rabbit-re tényleg hasonlít...:D Remélem egy jó játékot kapunk...
süti beállítások módosítása