Egy igazi meglepetést kaptunk az Activision-tól. Sosem gondoltuk volna hogy a Call of Duty sorozat tiszteletét teszi az almás eszközökön.


Eredetileg a Call of Duty 5: World at War játék végén, miután végignéztük a stáblistát, bónuszként kaptunk ezt a kis mókát. Egy épületbe voltunk bezárva ahová özönlöttek befelé a zombi német katonák. A cél egyszerű volt. Túlélni.
 
Ám ez a stílus, és leginkább a zombik, eléggé távolt álltak az eredeti sorozattól. De mégis hatalmas sikere lett, olyannyira, hogy később DLC-k formájában közkívánatra a konzolosok kaptak még zombis pályákat.
Most ezeket az extra pályákat egy csokorba fogták, a megjelenést és az irányítást optimalizálták iPhone-ra, és szépen kiadták barátságtalan összegért (9,99$). A játékmeneten szerencsére nem változtattak. A fegyvereket és lőszert pénzért vehetünk, és nyugalmasabb pillanatainkban építhetünk barikádot, hogy lelassítsuk a előhalottakat.
A zombi irtást közösen is nyomathatjuk Co-op rendszerben, Bluetooth vagy WLAN kapcsolaton keresztül egy közös Routert használva, sőt akár Online is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr411541711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása