DIRT

 2009.09.13. 20:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autót vezetni megtanulni nem lehet. Közlekedni vele igen, de úgy autózni ahogy Ő tette úgy nem. Erre születni kell. Próbálkozni persze lehet, csodák igenis vannak. De nem sűrűn.Colin MCRAE 39 évesen hunyt el,helikopter balesetben.25 világbajnoki futamot nyert. Az autókért viszont nagyon sokan rajonganak, a vezetés élményéért, az autósportokért, a rallyért. Ezért népszerűek az autós játékok és bár autós játékokból nagy a felhozatal, de rallysból…nagyon gyér. És ami van szinte az is mind szemét. Ezt a rést töltötte be a codemasters anno mikor elindította a COLIN MCRAE RALLY sorozatot. A sorozat legújabb része a DIRT 2,de telefonra még csak a Dirt jött ki. Nem egy mai darab, de érdemes vele foglalkozni.

 

Ahogy elindítjuk a játék felkínálja hogy válasszunk nyelvet, 5 van, szerencsére van angol is. Majd rákérdez a hangra. A zene nem valami nagy benne sőt autózás közbe se motor hang,se annak imitálása nincs jelen. A hang erre a játékban egy dologra jó:hogy jól megijesszen:)

 

A menü felépítése egyszerű. Van szokásos options ahol a hangot tudjuk vissza állítani (NE TEGYÜK) esetleg resetelni a gépet,vagy a rezgést állítani ami nálam nem működött. De erről úgyis kaptok képet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami minket érdekel az a Carrer és a Rally World

A Carrer menüpont alatt sok sok verseny (najó,nem sok) amiket ha végig viszünk kapunk autót és pályát.

Rally World

Ez a játék érdemlegesebb része,itt van pár menüpont ami érdekesebb lehet.

QUICK RACE;  a gép összedob egy autó-pálya párost és uzsgyi.

EXHIBITION; egy sima quick race,de itt te választhatod az autót és a pályát.

CHALLANGE; ez olyan mini turnament mód,ahol magadnak határozhatod meg hogy milyen módba akarsz menni. Van idő ellen menés,körönként utolsós kiesős,meg ellenfél lenyomós.

Van egy pár autó,bár nem látom értelmét felsorolni mert minden autót szinte olyan irányítani.

Akkor mért írtam cikket róla?Ilyen intróval hogy autót vezetni így meg úgy?Hát azért mert ebben a játékban nagyon jó az autók irányítása,nagyon élvezetes,hatalmas jól elvan találva. Ellenkormányozni elég sokszor kell ezért én 4-6gombos módszerrel nyomtam,de ugye a navi gombbal is lehetne kanyarodni. A fektetett üzemmódot nem támogatja de hát sebaj.

Összegezve ez egy elég jó kis játék sajnos a hang miatt,meg az elég gyors végigmenetelés miatt nem kaphat 10/7nél többet.Ha kicsit nehezebb lenne a Carrier mód,lenne rendes hang, nem csak a verseny elején meg a végén a frászhozás az emberre kaphatott volna 10et is. Na majd legközelebb. Várjuk a 2őt.

ui.:sajnos a játékról rendes képet nem tudtam csinálni verseny közbe,mert nem engedte a teló:(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: z dirt colin z3 z o z o z o z ó

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr361379683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjuver 2009.09.18. 18:59:30

Jajjmár, ennél ezerszer jobb és érdekesebb játékokat is tesztelhetnétek.:) Most komolyan, javás autósok közül csak nagyon nagyon kevés van, ami tényleg mély benyomást tesz az emberre. Esetleg az NFS Sündörkávör. (vicces vagyok)
Vagy nektek ez tetszett?? Pár verseny van a sivatagban.. ehh.

Nézzétek meg pocket gamer oldalon, most teszteltek le egy új south park játékot, állítólag nagggyon jó :) Én csak képeket láttam, de tényleg faintos, végre valami ami nem minimál szinten használja ki a java képességeket.

potter55 2009.09.20. 14:17:56

Én is játszottam ezzel a játékkal és végig is vittem. Az irányítás meg a grafika java-hoz képest szerintem jó. A játékban nincs sok pálya de amik vannak azzal el lehet egy darabig lenni.

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2009.09.20. 18:18:06

@ifjuver: A south park játékot én is próbáltam 5800-án. tényleg meglepően gyors annak ellenére hogy szépen animált a cucc. De sajnos nem az én stílusom, a második pályán már nem tudok túl menni. Így meg nem írok róla tesztet.

Z o z ó 2009.09.20. 22:12:32

@ifjuver: Akit érdekelnek az autós játékok azoknak ez is fog tetszeni.Amúgy az undercoverról is van teszt,meg a carbonról is akartam de azt a játékot nagygépeken annyira szeretem hogy nem volt szívem meggyalázni.Így hát dobtam.

ifjuver 2009.09.21. 03:18:39

Mobilefan: már értem miért van itt olyan kevés kritika :) Vagy a többi játékkal nagyobb szerencséd van?

Z o z ó 2009.09.21. 19:15:22

Te kötekedni jársz ide?
süti beállítások módosítása