Guitar Hero 3

 2009.07.18. 21:55

Játék címe: Guitar Hero 3
Kiadó: Activision
Platform: java
Verziószám: 3.0.0
Készülék: Nokia N95

 

 

A guitar hero sorozat tiszteletét tette már PC-n és a létező összes konzolon és megjelent telefonra is. Lássuk milyen lett a „Zseb GH”.

 

 

 

 

Lényegében ez egy ritmus játék, a megfelelő gombokat a megfelelő időben kell lenyomni…és ennyiJA játék varázsa tulajdonképpen nem is ebben, hanem a játékhoz csomagolt műanyag hangszerekben rejlik, melyekkel játszva egy idő után kicsit úgy érezzük mintha tényleg mi zenélnénk. Azonban telefonhoz ilyen kiegészítőt nem kapunk (egyértelmű hogy miért) így ez a sorozat egyetlen tagja amit kénytelenek vagyunk „hangszerhasonmás” nélkül játszani.(PSPre jön a ROCKBAND és az se kap kiegészítőt)

 

A játékban kétféle játékmód van a „quick play” és a karrier mód.

 

Quick Play: Kiválasztjuk a listából a dalt, majd kiválasztjuk a nehézséget, majd eljátsszuk a dalt és a végén értékel minket a játék.

 

Carrier mode: Itt nincs szép kis keretsztori mint a PCs/Konzolos verzióban, csupán kikell választanunk a nehézséget (EASY-MEDIUM-EXPERT) egymásután kell eljátszanunk a dalokat, melyeket értékel a játék, pontszámot ad rá és kiírja hogy hány hangjegyből hányat „ütöttünk” le jól és ettől függően csillagokat ad rá. Legjobb az 5, legrosszabb a 3.Ha túl sokat hibázik az ember akkor nem engedi végigjátszani a dalt. Bizonyos számú eljátszott dal után elkezdi adni a játék újabb dalokat. Összesen 15 dal van a játékban. A játékban 3 „húron” játszunk és a hangjegyek sűrűsége egyre nagyobb a nehézségi fokozat feljebb állításávalJÉn a Mediumot javaslom úgy sok sikerélménye lesz az embernek:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játék grafikája szerintem nagyon jó, grafikai hibát nemigen fedeztem fel benne.

 

A hangulat attól függetlenül hogy nincs műanyag hangszerünk hozzá, nagyon jó, sőt egész guitar hero-s érzése van az embernek. A funfaktorba kicsit belerondít hogy midi zenék vannak, nem mp3asak, de mivel javás játék így elnézhető.

 

Felhívnám a figyelmet arra hogy ha lestoppoljuk a játékot akkor újra kell kezdenünk a dalt, valamint arra hogy hang nélkül is lehet játszaniJKis negatívum hogy a játék kicsit olyan mintha belenne lassúlva, de megszokható.

 

A játék nekem tetszik, 8pontot nyugodt szívvel dobok rá a 10ből.A játék kellemes, ellehet vele lenni és a számok is jók. Kaptok még egy dallistát:

 

Santana- Black Magic Woman

Wolfmother- Woman

AFI- Miss Murder

Red Hot Chili Peppers- Suck My Kiss

Alice Cooper- School s Out

Pat Benatar- Hit Me with Your Best Shot

Van Halen- You Really Got Me

Kiss- Strutter

Smashing Pumpkins- Cherub Rock

Stone Temple Pilots- Trippin on A Hole

Matchbook Romance - Monsters

Mötley Crüe- Shout at the Devil

Black Sabbath- Paranoid

The Allman Brothers Band- Jessica

Scorpions- Rock You Like A Hurricane

 

 

Z3

 

Címkék: guitar hero gh z3 z o z o

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr371253816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.MM. 2009.07.19. 19:10:31

érdekes lehet...
és a zenék mp3-ban vannak rajta vagy csak midi?

Z o z ó 2009.07.20. 23:26:26

"A funfaktorba kicsit belerondít hogy midi zenék vannak, nem mp3asak, de mivel javás játék így elnézhető."

.MM. 2009.07.21. 09:06:57

Asszem ezt egy kicsit benéztem...:D Na jó... Nem kicsit!
süti beállítások módosítása