Fast & Furious: The Movie 3D

 2009.06.24. 22:44

Játék címe: Fast & Furious: The Movie 3D
Fejlesztő: Firemint
Kiadó: i-Play
Platform: J2ME
Verziószám: 1.0.7
Készülék: Nokia N82

 

 

 

 

 

 

 

 

 Történet:
Ez egy átvezető rész a film 4 része közül a második és a hamradik között. A játék hűen követi a film történetét.

A Los Angeles-i ilegális autóversenyektől a Tokiói drift versenyeken át,minden a ygorsaságről és a pénzről szól. Most a negyedik részben a négy megszokott karaktert Vin Diesel; Paul Walker; Michelle Rodriguez; és Jordana Brewster játsza.

Design:
Mint a film hivatalos játéka,felfedezheted a story fonalát a játékban. Több szinten küönböző ellenfelekkel versenyezhetsz,ezért a következő szint elérése érdekében több versenyt is nyerned kell.Több mint 32 különböző autó nyerhető meg. Kétféle játékmód közül választhatunk: "Quick Race" és "Story Mode".  "Quick Race"-ben, a gép által kiválasztott versenyen szerepelhetsz. A játékban van még egy ún. "Pink Slip" mód,ahol ha veszítesz,elveszted az autód.
Lehet GPS-t használni a játékban.. James Bond se kapott ilyen kütyüket de tényleg.... A hivatalos tulajdonság listán,van egy menüpont,a "Leader Boards".Az általam tesztelt verzióban nem volt ilyen...

A játék során, elérhetsz ún. "Achievements"-eket,amelyeket a menüből lehet megtekinteni. A játékot a Firemint fejlesztette,amely vezető cég a 3D-s játékok gyártói között,habár ebben a játékban nincs annyira kidolgozva a grafika,mint amilyenre számítani ehetett.A hang effektek nagyban különböznek a filmbeliektől, nem is értem,mért nem lehetett az eredeti dalt használni...

Játékélmény:
A Story Mode-ban, "Live The Movie", "Scene Races" és "Pink Slip Racing" módok taláhatóak. Irányítás a megszokott 4 és 6 jobbra és balra.0-val kamerát váltunk.Bal alsó sarokban van a Nitro ikonja; ha sárga, tele van,és adhatunk belőle bőven az 5-ös gombbal.Ha kék,várnunk kell még feltöltődik.

 

Összességében nem csalódtam a játékban. Nekem tetszett,szeretek vele játszani.

A filmet érdemes megnézni,de anélkül is teljesen élvezhető.

projectnex alapján

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr221206622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása