Paper Toss - Játékteszt

 2009.07.26. 16:41

Az érintő kijelzők elterjedésével logikussá vált, hogy az egykori web böngészős (flash alapú) játékokat átírják/elkészítik hordozható kütyüre is. Következő játék alanyunk is PC-n kezdte a karrierjét.

A BackflipStudios, egy jóféle ügyességi játékot kínál nekünk, méghozzá teljesen ingyen. Na persze egy kis reklámot mutogat nekünk, ha van aktív net kapcsolat, de ez elviselhető.
Az ikonja nagyjából meg is mutatja a játék lényegét, papírgalacsinokkal bel kell találnunk a kukába, minél többször egymás után.
 
Menü és grafika:
 
Indítás után rögtön a menüben találjuk magunkat. A játék témájához illően, egy iroda látszatát kelti. Nem 3D-s, de erre nincs is szükség. Baloldalt a monitor egyből mutat nekünk egy HighScore listát, ami az eddigi legjobb eredményeinket mutatja. Ha rábökünk, egyből az Online HighScore részben találjuk magunkat, persze csak ha azt is kiválasztottuk, hogy milyen nehézségi szinten akarunk megnézni a rekordokat.
Jobb fent, a hangot kapcsolhatjuk ki és be, alatta pedig magát a játékot indíthatjuk, 3 nehézségi fokozatban.
 
Játékmenet és hangok:
 
Minél nehezebb szintet választunk, annál messzebb van a kuka ami bele kell találni. Persze az így magában kevés lenne. Azért hogy ne jöhessünk rá a tuti mozdulatra, mindig keveri a levegőt a ventilátor. Mindig más irányból, és más erővel. Így már tényleg kihívás egymás után többször is beletalálni a kukába. Szerencsére a dobás ereje mindig állandó. Ha azt is az eldobó mozdulatból kalkulálná ki lehet, hogy nem lenne ennyire élvezetes, mert szerintem elég ritkán találnánk a szemetes kosárba.
Ha nagyon mellé dobunk akkor a galacsin egy kollégánál/kolleginánál landol, aki nem tűri ezt jó szemmel, így be is szól nekünk, hogy őt ne dobáljuk. A papír becsapódásának is jó hangja van, nincs vele semmi gond.
 
Összegzés:
 
Élvezetes unaloműzőt sikerült összeütnie a BackflipStudios-nak, és még a haverok is csak bámulni fognak, hogy milyen beteg alapötlete van a játéknak.
Ha valaki kedve kapott volna, de nincs iPhone-ja, az látogasson el erre a linkre:
http://widro.com/throwpaper.html
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr421269445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjuver 2009.08.02. 22:41:44

Hát nem egy game of the year... Amúgy ezeket a játékokat megcsinálják más telókra is? Most már van ovi store, minket is eláraszthatnának a sok értelmetlen unaloműzővel.. Vagyis kedves kis játékokkal.
süti beállítások módosítása