Cím: Need for Speed Undercover

Fejlesztette: EA Games

Kategoria: Autós

Platform: Symbian

 

A Need for Speed sorozatot gondolom senkinek nem kell bemutatni, a 90es évek közepétől (94) évente / két évente bombáznak minket a legújabb részekkel. Nekem a Need for Speed mindig a könnyed játszhatóságot, az irreálisan könnyű vezetési élményt jelentette. Az NFS Undercover is ezt a szintet hozza, könnyed játszhatóság, nulla kihívás, csak a száguldás. Ezek a jelzők a telefonos verzióra hatványozottan igazak, bár egy NFSnek ez a dolga. Ugyanis arcade, nem szimulátor.
 

 

Ahogy belépünk a játékba indulhatunk gyorsversenyen, vagy elkezdhetjük a karrier módot is akár. Mivel én a gyorsversenybe túl sok fantáziát nem látok,  mivel csak választunk egy autót, majd pályát és szaladunk egy pár kört ezért nem is írok többet róla, nagyon többet nem is tudnék. De ha nem tudunk választani-e két lehetőség közül akkor hagyjuk picit állni a telót és rögtön be is tölt egy demo versenyt így játszani nem fogunk, de versenyt láthatunk.

 

A karrier módba belépve kapunk egy csinos (kék akart ez lenni) színű R32es golfot, ezzel kezdünk. Tuningolni persze lehet, bodykit is elérhető az autókhoz, de sajnos színezni nem lehet az autót. Így libafossárga marad az RS4es Audi, piros az M3as bömbölő. Aztán belépünk a „choose race” menüpontba és valamit nem fogunk érteni…területekre osztott város, mindegyik terület után egy „BOSS FIGHT”…áá az undercoverbe nem így volt de nagyon nem. Ezt bizony a carbonból vették át, gondolom azért hogy még egy E50es is megbirkózzon a játékkal.

  

Játékmódok a következők:

-Spirnt- verseny A-ból, B-be cél hogy te legyél az első

-Cop Take-out –Rendőr kiiktatós: Itt lényegében telibe kell verni a rendőrautót, ahányszor csak lehet

-Highway Battle- 50yardos előnyt kell szerezned, ha megvan nyersz.(egyéni rekordom: 7,06sec)

-Circuit - körverseny

-Bounty- kárt kell okozni, különböző akadályok vannak az úton, azoknak kell nekimenni.

-Speed Camera: Trafik vannak az út szélén  a bemért sebességeket összeadja, egy adott szintet kell megütni

-Lap KO- kieséses körverseny, az utolsó a kör végén mindig kiesik

-Boss- ez egy spirnt verseny a főnök ellen

 

-a circuit és lap KO versenyek 3körösek.

 

Átvezető videók nincsenek, kerettörténet se nagyon, az a pár sor, amit a néni hozzászól, az meg marha szánalmas.

 

-Az irányítás pofon egyszerű az autó valamelyest kanyarodik is az ember helyett, fékezni nem nagyon kell, automata gáz van. Van időlassító és nitro, no meg lehet driftelni ha az ember a kanya közepén benyomja a navit/joyt és egy csuszkával mindig a zöld mezőben tartja a keretet.

 

-A hangok borzasztóak, én némítva játszottam vele úgy jobb volt.

 

Összességében a játék nem egy mérnöki bravúr ,a grafikája olyan, mint 5évvel ezelőtt a 6600áson játszott WRC, de mégis azt mondom, aki vevő a könnyű, lájtos autós játékokra annak megéri beszerezni ,mert amire kitalálták arra bőven jó, sőt. De mivel csak egy réteget szólít meg, és a kivitelezés színvonala eléggé sértő, még a konzolos és PCs változathoz mérten is, így nem tudok rá 6pontnál többet adni. Ami mellette szól még az az, hogy  3megabájt nem a világ, nem egy memória foglaló játék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10/6, jó játékot

Z3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr721241068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása