Új játékszer - Apple iPad

 2010.01.28. 18:19

A tegnapi „történelmi” események mellet mi sem mehetünk el szó nélkül. Bár az Apple új kütyüje szerintem semmilyen lényegi újdonságot nem hozott, játszani azért lehet rajta. Tegnap az EA mobile, és a Gameloft is tartott egy kis bemutatót.

Lássuk mire is számíthatunk:

 
Gondolom ez már most lerágott csont, de azért leírom, az iPad az eddigi iPhone/iPod rendszerén alapszik, ezért miden eddig megjelent játékot képes futtatni. A kijelző felbontása 1024*768, ezért a játékok alap esetben a képernyő közepén jelennek meg egy kis ablakban, de szerencsére egy mozdulattal használhatjuk őket teljes képernyőn.
Ezt láthatjuk ez első videó első felében az X Games Snowcross-szal prezentálva. A videó második felében látható NOVA már egy natív iPad változat.
 
Ebben az esetben átszabható kezelőfelülettel, kétujjas gránátdobással, háromujjas ajtónyitással, és egy érdekes célzási rendszerrel, és természetesen részletesebb grafikával próbál lenyűgözni minket a Gameloft. (a képekből találtam nagyfelbontásút is, érdemes őket megnézni.)

 

 
Természetesen az EA Mobile sem marad ki a mókából:

 

Ők Az NFS Shift átszabott változatát hozták el. Kapunk extrának sebességváltó kart, a belső nézetet a kocsira bökve érjük el, és a belső visszapillantót megérintve nézhetünk hátra. No, meg persze csiszoltak a látványon.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr411710037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mobilefan · http://mobile4me.blog.hu/ 2010.01.30. 01:02:51

Naja, az Xbox/PS2 szintet szerintem ezek már elérik látvány ügyileg :)

Csak szerintem túl nagy a kütyü. De lehet ha élőben látom, akkor beleszeretek.
süti beállítások módosítása