Asphalt 5

 2009.08.23. 13:11

Az Asphalt 5 első képei és információi.

 Az egyik szemem sír... a másik zokog... Gondolom sokak értik,mért írom e sorokat,de akik nem,azoknak elárulhatom: ezt a fantasztikus játékot nem fogjuk megkapni Java vagy Symbian verzióban. (Többen úgy tudják,hogy még Ngage-re sem)

 Amint az a képekből látszik,ez egy gyönyörű játék. Az autók tényleg felismerhetőek,a motorokról nem tudok nyilatkozni,mert nem ismerem a motorokat.

 Minden évben nagy várakozást okozott az Asphalt megjelenése,mert a játékélménnyel az emberek 90%ának nem volt gondja,mindig csak a grafika volt hiányos... Na most kapnak az iPhone és iPod Touch tulajok egy ilyen grafikájú játékot! Becsüljék meg!

Az Asphalt egy utca verseny játék,amit a Gameloft fejleszt. Több mint 4éve legalább 4 verzióban jelent már meg.
A Gameloft az Apple WWDC rendezvényén mutatta be a legfrissebbeket a Asphalt5-ről.

Mark Hickey bemutatta az Asphat5-öt, egy játékot,amiben 12 különböző helyszínen 27 licenszelt autó és motor áll rendelkezésünkre.
Az autóba szerelhető stereo miatt,akár saját zenéinket is hallgathatjuk versenyzés közben.

 

 

 

 Videó a játékról:

A bejegyzés trackback címe:

https://mobile-games.blog.hu/api/trackback/id/tr481332567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjuver 2009.08.23. 20:01:30

Nem rossz játék, úgy tudom hogy az n-gages verzió grafója van benne kicsit lebutítva. Na jó, nem :)

.MM. 2009.08.23. 22:10:47

A játék elég jónak néz ki,csak 1 gond van vele: nincs iPhone-om :D amúgy az utolsó előtti képen tisztán látszik hogy az egy BMW X6os és M-es.:D látszik az M betű is...:D kib*szott jóó lett :D

Skrabÿ · http://www.skraby-pv.blogspot.com 2010.09.18. 20:54:17

@marci_barcafan:

igen, ezis része annak, hogy licenceltek az autók;)
süti beállítások módosítása